menu
person

Переглядів: 221 | Додав: rono | Дата: 12.06.2018

30 листопада 2018 року на базі Бригинцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів хімії освітніх закладів Бобровицької міської ради з проблеми «Формування життєвих компетентностей особистості на уроках хімії».

Відкритий урок у 8 класі з теми «Кристалічні гратки. Залежність фізичних властивостей речовин від видів кристалічних граток» провела учитель хімії та біології Величко Валентина Анатоліївна. Вона використала на уроці, як наочність, власну презентацію, застосувала сучасні активні форми, методи й прийоми навчання, проблемний виклад матеріалу, роботу в пара ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.04.2018

 29 листопада 2018 року на базі Ярославського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів музичного мистецтва з теми «Музичне мистецтво як засіб формування національної свідомості».

 Учасників семінару вихованці навчального закладу зустріли хлібом-сіллю й привітали гостей українською народною піснею.

 Педагоги відвідали урок у сьомому класі. Тема уроку «Фолькнапрями в сучасній українській музиці»(учитель Буряк Світлана Володимирівна). Урок був цікавий, логічно побудований, насичений різни ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.04.2018

  27 листопада 2018 року на базі Браницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів фізики «Підвищення ефективності уроку фізики шляхом активізації навчальної діяльності учнів».

  Учасники семінару відвідали урок фізики у дев’ятому класі. Тема уроку «Око як оптичний прилад. Зір і бачення. Вади зору та їх корекція» (учитель Сідько Ольга Михайлівна). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів: роботу в групах, тести, самостійну роботу за картками, створення інформаційного бюлетеня), удало застосувала ІКТ, реалізу ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.04.2018

До уваги керівників закладів освіти, педагогічних, учнівських колективів, батьківської громадськості!

ЗАПРОВАДЖЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ В 10 ОБЛАСТЯХ УКРАЇНИ ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ ВПЛИВАЄ НА РОБОТУ ШКІЛ СЬОГОДНІ

Затверджений парламентом Указ Президента України, яким запроваджується воєнний стан у 10 областях терміном на 30 днів, жодним чином не впливає на звичну роботу закладів освіти сьогодні. Будь-які зміни можливі винятково у разі, якщо цього потребуватиме безпека дітей та захист країни. За таких умов Міністерство, а також інші уповноваженні органи, оперативно інформуватимуть про це. Таке роз’яснення надає Міністерство освіти і науки України у зв’язку зі зверненнями, що надходять до МОН.

«Ми просимо вчителів, батьків, керівників закладів та всіх дотичних до освіти зберігати спокій та діяти ра ... Читати далі »

Переглядів: 217 | Додав: rono | Дата: 11.30.2018

  23 листопада 2018 року на базі Олександрівськог ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів української мови та літератури з теми«Розвиток творчих здібностей учнів шляхом використання різних форм і методів роботи над словом ».

  Учасники семінару відвідали урок у шостому класі. Тема уроку «Володимир Рутківський. «Джури козака Швайки». Сміливість і відвага козацьких джур Грицика та Санька» (учитель Шляхова А.М. ). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів, реалізувала на уроці принцип науковості та доступності, доречно використала ілюстрації до твору, а також елементи гри (п’ятикласники уміл ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: bobrvosv | Дата: 11.26.2018

21 листопада 2018 року, в День Гідності та Свободи, працівники відділу освіти Бобровицької міської ради, здобувачі освіти 10-11-х класів Бобровицького ліцею та Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 разом із заступниками директорів з виховної роботи Баріновою Л.І. та Бакун Т.М. взяли участь у мітингу-реквіємі та покладанні квітів до пам’ятного знака Героїв Небесної Сотн ... Читати далі »

Переглядів: 243 | Додав: bobrvosv | Дата: 11.22.2018

З 07 по 15 листопада 2018 року проводився перший (регіональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінаціях: «Географія», «Основи здоров’я», «Захист Вітчизни». У ньому взяли участь 16 педагогів: 13 учителів із закладів освіти підвідомчої території Бобровицької міської ради та 3 педагоги з навчальних закладів Новобасанської об’єднаної територіальної громади.

У першому турі професійного конкурсу проведено та оцінено конкурсні випробування: «Урок», «Тестування з фахової майстерності», «Методичний практикум» та «Проект», а у номінації «Географія» замість «Проек ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: bobrvosv | Дата: 11.19.2018

Переглядів: 233 | Додав: bobrvosv | Дата: 11.19.2018

14 листопада 2018 року на базі Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся місцевий семінар-практикум бібліотекарів закладів освіти Бобровицької ОТГ з проблеми "Реалізація педагогічних ідей В.О.Сухомлинського щодо творчого самовираження дитини".

Учасники заходу переглянули віртуальну виставку малюнків «Залишити слід на Землі» (до 100-річчя з дня народження В.О. Сухомлинського). Шкільний бібліотекар Гурин Н.П. провела урок-квест «Людина починається з добра», а практичний пси ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: bobrvosv | Дата: 11.19.2018

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 30 »