menu
person

12:02 PM
МІСЦЕВИЙ СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ

  23 листопада 2018 року на базі Олександрівськог ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів української мови та літератури з теми«Розвиток творчих здібностей учнів шляхом використання різних форм і методів роботи над словом ».

  Учасники семінару відвідали урок у шостому класі. Тема уроку «Володимир Рутківський. «Джури козака Швайки». Сміливість і відвага козацьких джур Грицика та Санька» (учитель Шляхова А.М. ). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів, реалізувала на уроці принцип науковості та доступності, доречно використала ілюстрації до твору, а також елементи гри (п’ятикласники уміло зіграли сценку з твору).

  Антоніна Михайлівна провела з філологами майстер-клас на тему «Робота з художнім текстом». Словесники творчо працювали із завданнями, які підготувала педагог, а потім вона провела виховний захід у формі літературно-музичного спектаклю «Не треба класти руку на плече». Її вихованці усіх присутніх зачарували майстерним декламуванням сучасної поезії на соціальну тематику.

  Методист методичного кабінету Катерина Красуля з учителями провела бесіду за круглим столом «Розвиток творчих здібностей учнів шляхом використання різних форм і методів роботи над словом».Досвідом роботи поділилися Ридзель В.М., Костенко І.П., Зацнова Л.М..

  

Переглядів: 466 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0