menu
person

11:00 AM
День Гідності та Свободи

21 листопада 2018 року, в День Гідності та Свободи, працівники відділу освіти Бобровицької міської ради, здобувачі освіти 10-11-х класів Бобровицького ліцею та Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 разом із заступниками директорів з виховної роботи Баріновою Л.І. та Бакун Т.М. взяли участь у мітингу-реквіємі та покладанні квітів до пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні.

У закладах освіти в цей день відбулися тематичні виховні заходи: загальношкільні лінійки пам’яті «Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам» (Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2), «Вони дивилися в небо» (Бобровицький № 1, Браницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів), уроки мужності «У їхніх серцях жила Україна» (Бобровицький ліцей), уроки-реквієми «День Гідності та Свободи» (Кобижчанський, Старобасанський, Ярославський ЗЗСО І-ІІІ ступенів), відеожурнали «День Гідності та Свободи» (Пісківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.П.Тичини), бесіди «Небесну Сотню пам’ятаємо» (Бобровицький ліцей, Марковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів), «Наші герої» (Бригинцівський ЗЗСО І-ІІ ступенів), «День Гідності та Свободи» (Горбачівський ЗЗСО І-ІІ ступенів), виставки літератури в шкільних бібліотеках «Ми їх пам’ятатимемо завжди» (усі навчальні заклади).

Також були проведені тематичні конкурси та акції, присвячені пам’яті подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, зустрічі з учасниками Революції Гідності та Свободи Олександром Данильченком та Миколою Шевченком, відвідання Алеї Героїв Небесної Сотнів у м. Києві (Марковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів).

  

 

Переглядів: 247 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0