menu
person

       18 грудня 2018 року на базі дошкільного навчального закладу я/с «Веселка» проведено місцевий семінар – нараду для керівників закладів дошкільної освіти з теми «Модернізація управлінської діяльності в умовах освітніх змін».

     Під час засідання педагоги обмінювались досвідом роботи з питань: «Створення умов для розвитку керівника нового покоління-фасилітатора, який сприяє вияву професійних можливостей особистості педагогів у ЗДО», «Шляхи модернізації процесу навчання ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.20.2018

В Україні штрафуватимуть за цькування у школах

Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу». За відповідний законопроект проголосували 226 народних депутатів.

Документом визначено поняття булінгу, шляхи захисту прав дітей, а також інших осіб, які працюють у закладі освіти, а також встановлено адміністративну відповідальність за булінг або приховування випадків булінгу.

Передбачається, що відповідальність за булінг, а також приховування випадків булінгу педагогічним, науково-педагогічним, науковим працівником, керівником, або засновником закладу освіти, каратиметься у вигляді накладення штрафу від п’ятдесяти (зараз 850 грн) до ста (зараз 1700 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські робо ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: rono | Дата: 12.20.2018

    15 грудня 2018 року у спортивному залі Бобровицького ліцею відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з настільного тенісу серед закладів загальної середньої освіти першої групи. У змаганнях брали участь 7 команд Бобровицької міської ради та команди з Нової Басані та Вороньків. У підсумку змагань серед дівчат перемогу здобула Олександра Рябуха Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ст: № 1, друге місце виборола Анна Горбач з Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, третє місце у Дарини Трубач Новобасанський ЗЗСО І–ІІІ ступенів. Серед юнаків чемпіоном став Ярослав Пугач з Новобасанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, ІІ місце у Романа Шостки Кобижчанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, ІІІ місце здобув Олександр Кияшко з команди Вороньківського ЗЗСО І–ІІІ ступенів. У командному заліку перемогу здобула команда Новобасанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.19.2018

14 грудня 2018 року на базі Макарівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся місцевий семінар учителів математики з проблеми «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках математики».

Педагоги відвідали відкритий урок у 8 класі «Стандартний вигляд числа», який провела Купрієнко Т.В.. Учитель математики застосувала на різних етапах уроку цікаві форми й методи роботи з дітьми.

... Читати далі »

Переглядів: 271 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.17.2018

12 грудня 2018 року на базі Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум керівників закладів освіти з проблеми «Упровадження інноваційних технологій в освітній процес та формування національної свідомості здобувача освіти».

Учасників семінару щирими словами й короваєм на вишитому рушникові зустрічали директор та учні навчального закладу.

Зацікавила г ... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.17.2018

11 грудня 2018 року на базі закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» відбувся місцевий семінар учителів трудового навчання з проблеми: «Розвиток творчих здібностей дітей на уроках трудового навчання (технологій) засобами вивчення індивідуальних особливостей дитини та диференційованого підходу».

Учасники семінару ознайомилися з нормативно-правовим та навчально-методичним забезпеченням викладання трудового навчання, технологій (методист МК Орел С.В.). Керівник місцевого методичного об’єднання Іщенко Н.О. зробила аналіз результатів проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання, технологій.

Для вчителів трудового навчання були пр ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.12.2018

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 1362 від 07 грудня 2018 року

Про затвердження методичних рекомендацій
щодо заповнення Класного журналу учнів
першого класу Нової української школи

У зв'язку з переходом закладів загальної середньої освіти на новий стандарт та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 № 87 «Про затвердження Державного стандарту початкової освіти» та наказу Міністерства освіти і науки України від 21.03.2018 № 268 «Про затвердження типових освітніх програм для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти» НАКАЗУЮ:

1. Затвердити методичні рекомендації щодо заповнення Класного журналу учнів першого класу, що додаються.

2. Де ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: rono | Дата: 12.12.2018

8 грудня 2018 року у спортивному залі Бобровицького ліцею   відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з настільного тенісу серед закладів загальної середньої освіти другої групи.  У змаганнях взяли участь 10 команд з них : 9 команд Бобровицької міської ради та команда Старого Бикова.

У підсумку змагань серед дівчат перемогу здобула Олександра Бобкова Старобиківський ЗЗСО І-ІІ ступенів, друге місце виборола Анастасія Митрофанська з Петрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів, третє місце у Юлії Красноок  Старобасанський ЗЗСО І–ІІІ ступенів.

У юнаків чемпіоном став Дмитро Мельничук з Старобасанської ЗОШ-інтернат І-ІІ ступенів, ІІ місце у Петра Малахова Макарівський ЗЗСО І-ІІ ступенів, ІІІ місце –  Дмитро Лепеха з команди Старобасанського ЗЗСО І–ІІІ ступенів.

У командному заліку перемогу здобула команда Макарівського закладу загальної середньої освіти,  ІІ місце у команди Старобанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, ІІІ мі ... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.11.2018

07 грудня 2018 року на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум заступників директорів закладів освіти з проблеми «Формування навчальних і самостійних умінь як умова вдосконалення особистості здобувача освіти й підготовки його до життя в сучасних умовах».

Учасники семінару відвідали показові уроки: математики у 2 класі (учитель Ярошенко В.П.), англійської мови у 7 класі (учитель Салоїд Н.В.) та у 9 класі (учитель Сергіюк Н.О.), української літератури у 10 класі (учитель Ридзель В.М.), всесвітньої історії у 11 класі (учитель Данько Н.В.). Педагоги вміло використали інноваційні методи й прийоми, якими включили учнів ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.10.2018

06 грудня 2018 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся міський семінар учителів фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» з теми: «Упровадження ідей національно-патріотичного виховання учнів на уроках фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни»». Учасники семінару відвідали уроки фізичної культури у 6 класі з теми: «Техніка виконання верхньої і нижньої подачі у волейболі» (учитель Шевченко Максим Григорович), у 3-А класі з теми: «Розминка в русі, вправи із гімнастичною стінкою. Подолання полоси перешкод. Козацькі розваги.» (учитель Максимова Світлана Петрівна), урок предмету «Захист Вітчизни» у 10 класі з теми: «Призначення та бойові властивості автомата Калашнікова» (учитель Безборода Ірина Володимирівна). Проведено майстер-клас з теми: «Підготовка до військово-п ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.10.2018

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 »