menu
person

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Шкільний бібліотекар – перший вісник краси і знання! Адже це ви ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: rono | Дата: 09.28.2018

Музей у навчальному закладі є важливим засобом освітньої роботи, формування всебічно освіченої особистості, виховання патріотів українського народу. Перемога Революції гідності, прийняття пакету Законів щодо декомунізації суспільного життя сформували умови для відновлення історичної правди про Другу світову війну, давню й новітню історію, надали можливість віддати шану усім борцям за свободу України. Музейна педагогіка як важливий виховний засіб повинна нести правдиві знання про історичне минуле нашого народу, його боротьбу за волю та державну незалежність.
На виконання листів Міністерства освіти і науки України від 20.08.2018 № 1/9-500 «Про приведення у відповідність музеїв, які перебувають у сфері управління Міністерства освіти і науки України», Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 27.08.2018 № 05-17/3136 «Про приведення у відповідність експозицій музеїв», враховуючи Методичні рекомендації МОН України щодо засад ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: rono | Дата: 09.12.2018

Відділ освіти Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Петрівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів. 
           Петрівський ЗЗСО І-ІІ ступенів знаходиться за адресою: Чернігівська  область, Бобровицький  район, село Петрівка, вулиця Незалежності, .
           Інформація про основні функціональні обов’язки директора, розмір та умови оплати праці надаються відділом освіти.
           Посаду керівника закладу освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту на рівні магістра, стаж педагогічної роботи не менше п'яти років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.
    ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: bobrvosv | Дата: 09.11.2018

29 серпня 2018 року відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників району.

Привітати освітян завітали керівництво області та району.

Про підсумки розвитку галузі освіти Бобровицького району у 2017-2018 роках та завдання на 2018-2019 навчальний рік перед освітянами району доповів начальник відділу освіти Бобровицької міської ради Людмила Панасюк.

Переглядів: 220 | Додав: bobrvosv | Дата: 09.11.2018

Вперше  у Бобровиці 20 серпня 2018 року  у відділі освіти Бобровицької міської ради відбулося засідання  конкурсної комісії з відбору на заміщення вакантної посади директора Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1. За результатами голосування та письмового іспиту члени комісії визначили переможця конкурсного відбору Лисенко Віту Петрівну.

      Нагадаємо, конкурсний відбір директорів шкіл є нормою нового закону «Про освіту». З новачками на керівних посадах контракт укладатимуть на 2 роки. За цей час вони мають проявити свої здібності та здатність виконувати заявлену програму. Із директорами, які мають досвід роботи, контракт підпишуть на 6 років.

Переглядів: 243 | Додав: bobrvosv | Дата: 09.11.2018

На виконання наказу відділу освіти робочою групою за участю посадових осіб виконавчого комітету міської ради, управління МНС, санітарно-епідеміологічної служби  було проведено перевірку готовності  закладів освіти міста до роботи у новому 2018-2019 навчальному році та до роботи в осінньо-зимовий період.

Членами комісії було проведено аналіз матеріальної бази закладів  освіти, промоніторено, чи дотримуються керівники освітніх установ правил пожежної безпеки, а також вивчено питання технічного стану будівель і споруд.

Задля  організованого початку нового навчального року особливу увагу було звернено на те, як освоювались виділені бюджетні кошти для підтримки та розвитку матеріально-технічної бази навчальних закладів ( в т. ч. і за рахунок коштів з державного бюджету за програмою “Нова українська школа”), чи вжито енергозберігаючих заходів під час будівельно-ремонтних робіт.

Загалом, готовність дошкіл ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: bobrvosv | Дата: 09.11.2018

 

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора школи

           Відділ освіти Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Бобровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів№ 1. 
           Бобровицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 знаходиться за адресою: Чернігівська  область, Бобровицький  район, місто Бобровиця, вулиця Незалежності, .
           Інформація про основні функціональні обов’язки директора, розмір та умови оплати праці надаються відділом освіти.
           Посаду керівника закладу освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищ ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: bobrvosv | Дата: 07.17.2018

« 1 2 ... 28 29 30