menu
person

5:57 PM
Семінар – практикум заступників директорів з навчальної роботи

07 грудня 2018 року на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум заступників директорів закладів освіти з проблеми «Формування навчальних і самостійних умінь як умова вдосконалення особистості здобувача освіти й підготовки його до життя в сучасних умовах».

Учасники семінару відвідали показові уроки: математики у 2 класі (учитель Ярошенко В.П.), англійської мови у 7 класі (учитель Салоїд Н.В.) та у 9 класі (учитель Сергіюк Н.О.), української літератури у 10 класі (учитель Ридзель В.М.), всесвітньої історії у 11 класі (учитель Данько Н.В.). Педагоги вміло використали інноваційні методи й прийоми, якими включили учнів у творчу пізнавальну активність, самостійну навчальну діяльність, сприяли розвитку критичного мислення.

Презентувала методичну роботу освітнього закладу учасникам семінару заступник директора Сергіюк Н.О.

Керівник шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів Ярошенко В.П. провела засідання з проблеми «Традиції й інновації в навчанні здобувачів освіти початкової ланки» у формі методичного калейдоскопу. Учитель Ніколаєнко О.В., яка навчає першокласників, показала присутнім ранкову зустріч з учнями, як один із важливих компонентів освітнього процесу в умовах Нової української школи. Ситуацію успіху продемонструвала із здобувачами освіти Ярошенко В.П., яка впроваджує інноваційну педагогічну технологію «Росток» на уроках математики, української мови та літературного читання в другому класі. У ході засідання члени методоб’єднання виконували творчі завдання, показували професійну майстерність. По завершенню роботи були прийняті відповідні рішення.

У семінарі взяла участь Липко К.М., методист методичного кабінету, яка глибоко розкрила актуальне питання галузі освіти «НУШ - перехід від школи знань до школи компетентностей».

Із заключним словом виступила завідувач методичного кабінету Оніщенко Л.О..

 

 

 

 

Переглядів: 345 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0