menu
person

10:00 AM
Семінар – практикум директорів закладів загальної середньої освіти

12 грудня 2018 року на базі Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум керівників закладів освіти з проблеми «Упровадження інноваційних технологій в освітній процес та формування національної свідомості здобувача освіти».

Учасників семінару щирими словами й короваєм на вишитому рушникові зустрічали директор та учні навчального закладу.

Зацікавила гостей виставка, організована під час проведення природоохоронної акції «Збережи ялинку». На ній були представлені новорічні красуні – ялинки , виготовлені учнями з різного матеріалу.

Керівники закладів освіти відвідали літературний музей життя та творчості Павла Тичини, побували в кімнаті-галереї.

У ході семінару директори відвідали уроки: читання (1 клас, учитель Капертеха С.М.), української мови (4 клас, учитель Іванко С.І.), математики (5 клас, учитель Ісаєнко М.М.), хімії (7 клас, учитель Череп Н.П.). Педагоги майстерно використали інноваційні освітні технології, широко застосували ІКТ на різних етапах уроку.

Для учасників семінару було проведено засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів з теми «Сучасний учитель як провідник змін в освітньому середовищі Нової української школи», на якому педагоги обмінялися досвідом та інноваційними знахідками. План проведення засідання МО включав теоретичний та практичний блоки, були також використані елементи тренінгового навчання. Наприкінці методичного заходу прийняті відповідні рішення.

Презентувала гостям діяльність навчального закладу директор Хоменко В.М..

Закінчився семінар проведенням виховного заходу – театралізованого дійства «Андріївські вечорниці», метою якого було донести до присутніх можливості творчої самореалізації здобувачів освіти через декламаторські, пісенні та хореографічні вміння.

Підбила підсумки семінару-практикуму начальник відділу освіти Панасюк Л.В..

  

  

Переглядів: 284 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0