menu
person

28 лютого 2019 року на базі Горбачівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулися семінари для заступників директорів з виховної роботи з теми «Формування позитивної мотивації учнів до пошуково-дослідницької діяльності в умовах Нової української школи» та учителів географії – «Технології навчання в роботі з обдарованими учнями на уроках географії».

Методист методичного кабінету відділу освіти Орел С.В. ознайомила присутніх з основними акцентами виховного процесу в умовах Нової української школи ... Читати далі »

Переглядів: 259 | Додав: bobrvosv | Дата: 03.01.2019

       27 лютого 2019 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулося розширене засідання колегії відділу освіти. У засіданні взяла участь директор Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва Мельниченко Ірина Олександрівна, яка у своєму виступі проаналізувала впровадження освітньої реформи в Чернігівській області. Було розглянуто такі питання :

  1. Про стан викладання , рівень навчальних досягнень здобувачів освіти, сформованості компетентностей з предмета «Людина і світ» у таких навчальних закладах: Бобровицькому ліцеї, Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2, Кобижчанському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Рудьківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Козацькому ЗЗСО І-ІІІ сту ... Читати далі »
Переглядів: 266 | Додав: bobrvosv | Дата: 03.01.2019