menu
person

10:27 AM
Розширене засідання колегії відділу освіти

       27 лютого 2019 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулося розширене засідання колегії відділу освіти. У засіданні взяла участь директор Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва Мельниченко Ірина Олександрівна, яка у своєму виступі проаналізувала впровадження освітньої реформи в Чернігівській області. Було розглянуто такі питання :

  1. Про стан викладання , рівень навчальних досягнень здобувачів освіти, сформованості компетентностей з предмета «Людина і світ» у таких навчальних закладах: Бобровицькому ліцеї, Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2, Кобижчанському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Рудьківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Козацькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів.(Буц Олена Миколаївна, методист відділу освіти).
  2. Про результати моніторингу стану організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти та дітей у закладах дошкільної освіти.(Скакун Наталія Миколаївна,головний спеціаліст відділу освіти, Вітюк Таміла Володимирівна, методист відділу освіти).
  3. Про результати проведення І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу - захисту науково - дослідницьких робіт учнів - членів МАН ( Орел Світлана Василівна, методист відділу освіти).                                                                                                                               
Переглядів: 269 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0