menu
person

3:36 PM
Місцеві семінари заступників директорів з виховної роботи та учителів географії

28 лютого 2019 року на базі Горбачівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулися семінари для заступників директорів з виховної роботи з теми «Формування позитивної мотивації учнів до пошуково-дослідницької діяльності в умовах Нової української школи» та учителів географії – «Технології навчання в роботі з обдарованими учнями на уроках географії».

Методист методичного кабінету відділу освіти Орел С.В. ознайомила присутніх з основними акцентами виховного процесу в умовах Нової української школи: педагогікою партнерства, особистісно зорієнтованою моделлю освіти, вихованню на загальнолюдських цінностях, виховним середовищем довіри, дружелюбності й доброзичливості, взаємодопомоги та взаємної підтримки. Вона наголосила, що Нова українська школа має формувати ціннісні ставлення й судження, які будуть служити базою для щасливого особистого життя та успішної взаємодії з суспільством.

Заступники директорів з виховної роботи познайомилися з системою роботи педагогів Горбачівського ЗЗСО І-ІІ ступенів щодо залучення здобувачів освіти до пошуково-дослідницької діяльності, яку презентували директор школи Коросташивець Я.О. та заступник директора з навчально-виховної роботи Дзюба Л.О.

Учителі географії закладів загальної середньої освіти відвідали та обговорили урок у 9 класі з теми «Народні промисли України» (учитель географії Лисенко Н.М.). Майстер-клас «Використання хмарних сервісів на уроках географії» та практичну роботу «Використання Google Maps» провела переможець ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», учитель географії Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Солдатова М.Ю.

Цікавим і пізнавальним для учасників семінару було відвідування виховного заходу народознавчого спрямування «Від роду до роду збережем традиції народу», підготовленого й проведеного учнями 5-9 класів, педагогами закладу та жителями села Горбачі.

Підвела підсумки роботи семінару методист Орел С.В. зазначивши, що в умовах реформування освіти значна роль приділяється вихованню особистості, яка має прагнення до самовдосконалення й навчання впродовж життя, готова до свідомого життєвого вибору та самореалізації, трудової діяльності та громадянської активності. Місія Нової української школи: допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти й можливості кожної дитини.

 

 

Переглядів: 263 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0