menu
person

07 грудня 2018 року на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум заступників директорів закладів освіти з проблеми «Формування навчальних і самостійних умінь як умова вдосконалення особистості здобувача освіти й підготовки його до життя в сучасних умовах».

Учасники семінару відвідали показові уроки: математики у 2 класі (учитель Ярошенко В.П.), англійської мови у 7 класі (учитель Салоїд Н.В.) та у 9 класі (учитель Сергіюк Н.О.), української літератури у 10 класі (учитель Ридзель В.М.), всесвітньої історії у 11 класі (учитель Данько Н.В.). Педагоги вміло використали інноваційні методи й прийоми, якими включили учнів ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.10.2018

06 грудня 2018 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся міський семінар учителів фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» з теми: «Упровадження ідей національно-патріотичного виховання учнів на уроках фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни»». Учасники семінару відвідали уроки фізичної культури у 6 класі з теми: «Техніка виконання верхньої і нижньої подачі у волейболі» (учитель Шевченко Максим Григорович), у 3-А класі з теми: «Розминка в русі, вправи із гімнастичною стінкою. Подолання полоси перешкод. Козацькі розваги.» (учитель Максимова Світлана Петрівна), урок предмету «Захист Вітчизни» у 10 класі з теми: «Призначення та бойові властивості автомата Калашнікова» (учитель Безборода Ірина Володимирівна). Проведено майстер-клас з теми: «Підготовка до військово-п ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.10.2018