menu
person

30 листопада 2018 року на базі Бригинцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів хімії освітніх закладів Бобровицької міської ради з проблеми «Формування життєвих компетентностей особистості на уроках хімії».

Відкритий урок у 8 класі з теми «Кристалічні гратки. Залежність фізичних властивостей речовин від видів кристалічних граток» провела учитель хімії та біології Величко Валентина Анатоліївна. Вона використала на уроці, як наочність, власну презентацію, застосувала сучасні активні форми, методи й прийоми навчання, проблемний виклад матеріалу, роботу в пара ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.04.2018

 29 листопада 2018 року на базі Ярославського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів музичного мистецтва з теми «Музичне мистецтво як засіб формування національної свідомості».

 Учасників семінару вихованці навчального закладу зустріли хлібом-сіллю й привітали гостей українською народною піснею.

 Педагоги відвідали урок у сьомому класі. Тема уроку «Фолькнапрями в сучасній українській музиці»(учитель Буряк Світлана Володимирівна). Урок був цікавий, логічно побудований, насичений різни ... Читати далі »

Переглядів: 304 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.04.2018

  27 листопада 2018 року на базі Браницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів фізики «Підвищення ефективності уроку фізики шляхом активізації навчальної діяльності учнів».

  Учасники семінару відвідали урок фізики у дев’ятому класі. Тема уроку «Око як оптичний прилад. Зір і бачення. Вади зору та їх корекція» (учитель Сідько Ольга Михайлівна). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів: роботу в групах, тести, самостійну роботу за картками, створення інформаційного бюлетеня), удало застосувала ІКТ, реалізу ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.04.2018