menu
person

       18 грудня 2018 року на базі дошкільного навчального закладу я/с «Веселка» проведено місцевий семінар – нараду для керівників закладів дошкільної освіти з теми «Модернізація управлінської діяльності в умовах освітніх змін».

     Під час засідання педагоги обмінювались досвідом роботи з питань: «Створення умов для розвитку керівника нового покоління-фасилітатора, який сприяє вияву професійних можливостей особистості педагогів у ЗДО», «Шляхи модернізації процесу навчання ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.20.2018

В Україні штрафуватимуть за цькування у школах

Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу». За відповідний законопроект проголосували 226 народних депутатів.

Документом визначено поняття булінгу, шляхи захисту прав дітей, а також інших осіб, які працюють у закладі освіти, а також встановлено адміністративну відповідальність за булінг або приховування випадків булінгу.

Передбачається, що відповідальність за булінг, а також приховування випадків булінгу педагогічним, науково-педагогічним, науковим працівником, керівником, або засновником закладу освіти, каратиметься у вигляді накладення штрафу від п’ятдесяти (зараз 850 грн) до ста (зараз 1700 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські робо ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: rono | Дата: 12.20.2018