menu
person

Шахи - щось більше, ніж просто гра. Для розумової роботи шахи означають те саме, що спорт для фізичного вдосконалення. Ця дивовижна, найдавніша гра особливо багато радості і задоволення приносить дітям. Гра в шахи розширює їх кругозір, вчить думати, бути уважним, запам'ятовувати, порівнювати, узагальнювати, передбачати, розвиває винахідливість і логічне мислення.       Шанувальники гри у шашки і шахмати  Бобровицького району зібралися на  турнір, що  пройшов 23 лютого 2019 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1. Учасники змагань показали високу активність та згуртованість. 

У змаганнях брали участь  14 команд Бобровицького району.

У І  групі у змаганнях з шахів серед дівчат перемогу здобула Альона Єрьоміна, Кобижчанський ЗЗСО І-ІІІ ст., друге місце виборола Леся Чурилович з Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ст., третє місце у Марії Коваль, Бобровицький ліцей. Серед юнаків чемпіо ... Читати далі »

Переглядів: 237 | Додав: bobrvosv | Дата: 02.25.2019

22 лютого 2019 року на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів хімії з проблеми «Активізація навчальної діяльності здобувачів освіти на уроках хімії шляхом використання інноваційних технологій».

Учителі хімії провели показові уроки:

«Харчові добавки Е числа», 11 клас (Колган Т.М.);< ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: bobrvosv | Дата: 02.25.2019

21 лютого 2019 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів№2 відбувся семінар учителів англійської мови з теми «Використання інноваційних технологій для досягнення мовленнєвої компетенції на уроках англійської мови».

Учасники семінару відвідали урок у шостому класі. Тема уроку «Магазин та покупки» (учитель Карнашенко О.Г. ). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів, реалізувала на уроці принцип науковості та доступності, доречно використала фреймові технології.

... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: bobrvosv | Дата: 02.25.2019

20 лютого 2019 року на базі методичного кабінету відділу освіти відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти.

Розглядалися два питання:

1.Творчий звіт педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради, які атестуються на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель». ... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: bobrvosv | Дата: 02.25.2019