menu
person

8:24 PM
Місцевий семінар учителів хімії

22 лютого 2019 року на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів хімії з проблеми «Активізація навчальної діяльності здобувачів освіти на уроках хімії шляхом використання інноваційних технологій».

Учителі хімії провели показові уроки:

«Харчові добавки Е числа», 11 клас (Колган Т.М.);

«Кислоти, їх склад, назви», 8 клас (Кобзарьова І.В.).

Педагоги використали на уроках власні презентації, активізували діяльність учнів сучасними методами та прийомами навчання. Одинадцятикласникам цікаво було складати кластери, проводити лабораторні дослідження. Учні 8 класу працювали в хімічному кафе «Кислоти», де готували страви, включені в меню.

Тетяна Миколаївна разом з Іриною Василівною провели для колег майстер - клас «Шляхи впровадження інноваційних технологій на уроках», під час якого поділилися досвідом роботи щодо створення інтерактивного посібника Лепбука, складання ментальних карт, використання квестів. Дві групи педагогів працювали з квестом «Дорога до скарбу». Щоб знайти таємну скриньку, потрібно було пройти шість зупинок, розв’язуючи цікаві завдання. У ході заходу були використані методи критичного мислення «Фішбоун», «Інсерт», «Кроссенс» та «Веббінг». Займалися педагоги також проектною діяльністю.

Проблемне питання семінару було розкрито шляхом проведення круглого столу.

Підбила підсумки семінару завідувач методичного кабінету Оніщенко Л.О.

 

 

Переглядів: 286 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0