menu
person

5:21 PM
Місцевий семінар учителів англійської мови

21 лютого 2019 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів№2 відбувся семінар учителів англійської мови з теми «Використання інноваційних технологій для досягнення мовленнєвої компетенції на уроках англійської мови».

Учасники семінару відвідали урок у шостому класі. Тема уроку «Магазин та покупки» (учитель Карнашенко О.Г. ). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів, реалізувала на уроці принцип науковості та доступності, доречно використала фреймові технології.

Олена Григорівна провела зі словесниками майстер-клас на тему «Інтерактивні технології на уроках англійської мови». Філологи творчо працювали із завданнями, які підготувала педагог, а потім вона провела виховний захід у формі фестивалю талантів «Школа – чарівний світ». Її вихованці усіх присутніх зачарували майстерним виконанням англійською мовою сценок з художніх творів відомих письменників Англії. Відповідно до персонажів удало були підібрані костюми.

Катерина Красуля, методист методичного кабінету, з учителями провела бесіду за круглим столом «Використання інноваційних технологій на уроках англійської мови». Досвідом роботи та своїми напрацюваннями з даної проблеми поділилися Дєєва Н.О, Якубенко О.Г., Шута І.П., Перчета Г.В.

Підбила підсумки семінару методист відділу освіти Красуля

  

 

Переглядів: 301 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0