menu
person

МОН розробило рекомендації з реагування на домашнє насильство

Міністерством освіти затверджені Методичні рекомендації щодо виявлення та реагування на випадки домашнього насильства над дітьми. Відповідний наказ підписаний міністром Лілією Гриневич.

Рекомендації розроблені з метою забезпечення комплексного підходу до протидії домашньому насильству та сприяння реалізації прав осіб, постраждалих від домашнього насильства, шляхом проведення превентивних заходів та ефективного реагування на факти домашнього насильства.

Автори рекомендацій наголошують, що у виявленні фактів домашнього насильства має значення спостережливість педагогічних працівників за ... Читати далі »

Переглядів: 203 | Додав: rono | Дата: 10.16.2018

10 жовтня 2018 року на базі Національного науково-природничого музею НАН України відбувся виїз ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: rono | Дата: 10.16.2018

11 жовтня 2018 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури з теми «Використання особистісно зорієнтованого навчання на уроках зарубіжної літератури ».

Учасників семінару привітно зустрічали старшокласники, які провели гостей до класної кімнати. Педагоги відвідали урок з позакласного читання у шостому класі. Тема уроку «Міфи Давньої Греції» (учитель Іванченко Валентина Анатоліївна). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів, реалізувала на уроці принцип науковості ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: rono | Дата: 10.16.2018