menu
person

9:54 AM
Семінар вчителів зарубіжної літератури

11 жовтня 2018 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури з теми «Використання особистісно зорієнтованого навчання на уроках зарубіжної літератури ».

Учасників семінару привітно зустрічали старшокласники, які провели гостей до класної кімнати. Педагоги відвідали урок з позакласного читання у шостому класі. Тема уроку «Міфи Давньої Греції» (учитель Іванченко Валентина Анатоліївна). Педагог використала на уроці сучасні форми й методи навчання, які активізували розумову й пізнавальну діяльність школярів, реалізувала на уроці принцип науковості та доступності, вдало застосувала комп’ютерні технології .

Валентина Анатоліївна з десятикласниками підготувала виховний захід у формі літературної студії «Україна в долі та творчості зарубіжних письменників». Вихованці познайомили присутніх з цікавими сторінками життя й творчості Оноре де Бальзака та Райнера Марії Рільке.

З учасниками семінару Валентина Анатоліївна провела майстер-клас «Шість капелюхів мислення» (за методом Едвара де Боно).

Методист методичного кабінету Катерина Красуля з учителями провела бесіду за круглим столом «Використання особистісно зорієнтованого навчання на уроках зарубіжної літератури». Досвідом роботи поділилися Галатенко С.В., Якубенко О.Г., Чуб Н.І., Дзюба Л.О.

У семінарі брали участь головний спеціаліст відділу освіти Мартишевська В.Г. і директор закладу, де відбувався семінар,- Лисенко В.П.

Переглядів: 295 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0