menu
person

2:32 PM
Обласна серпнева конференція педагогічних працівників

Людмила Панасюк, начальник відділу освіти, Людмила Оніщенко, завідувач методичного кабінету відділу освіти, Сергій Баняс, голова ради директорів закладів загальної середньої освіти, директор Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, взяли участь у цьогорічній обласній серпневій конференції педагогічних працівників «Нова Українська школа: реалії та виклики», що відбулася 21 серпня на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

Освітян області з початком нового навчального року та державними святами, що наближаються, привітали в. о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова та перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук.

Виступив начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький, який проаналізував результати впровадження реформи Нової української школи в закладах освіти Чернігівщини, а також підготовку до нового навчального року.

З вітальним словом до педагогічної громади Чернігово-Сіверського краю звернулась головний спеціаліст Директорату дошкільної та шкільної освіти Міністерства освіти і науки України Олена Ішутіна.

 

Переглядів: 240 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0