menu
person

Міністерством освіти надані методичні рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів другого класу. Відповідний документ оприлюднений освітнім відомством.

У рекомендаціях, зокрема, йдеться про те, що оцінювальна діяльність учнів має здійснюватись на засадах компетентнісного, діяльнісного, суб'єкт-суб'єктного підходів  та передбачає партнерську взаємодію вчителя, учнів та їхніх батьків.

Навчальні досягнення учнів других класів мають підлягати формувальному і підсумковому (тематичному та завершальному) оцінюванню.

Оцінювання результатів навчання учнів у других класах здійснюється вербально.

Під час здійснення формувального оцінювання учителям радять не протиставляти дітей один одному. Стимулом розвитку має бути співвідноше ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: bobrvosv | Дата: 08.30.2019

На посаду міністра освіти і науки України призначено Ганну Новосад. Відповідне рішення ухвалено новообраним парламентом 29 серпня 2019 року. За новий склад Кабінет Міністрів проголосував 281 народний депутат.

Ганна Новосад працювала у Міністерстві освіти і науки з березня 2014 року на посаді радника міністра.

З листопада до грудня 2017 року очолювала управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН.

У грудні 2017 року була призначена на посаду генерального директора директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МОН.

Новий міністр є представником політичної партії «Слуга народу» і була обрана до парламенту за виборчим списком партії під № 50.

Новосад народилась 28 липня 1990 року. У 2007 році закінчила Українськи ... Читати далі »

Переглядів: 220 | Додав: bobrvosv | Дата: 08.30.2019

28 серпня 2019 року відбулася конференція педагогічних працівників освіти Бобровицької міської ради.

На базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 була організована робота секцій.

Пленарне засідання розпочало свою роботу о 12 годині в районному Будинку культури. З доповіддю «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в 2018-2019 навчальному році та пріоритетні завдання розвитку освітньої галузі на 2019-2020 навчальний рік» виступила начальник відділу освіти Людмила Панасюк.

У роботі конференції взяли участь голова Бобровицької міської ради Тетяна Ковчежнюк та голова районної ради Володимир Ляховенко.

... Читати далі »

Переглядів: 233 | Додав: bobrvosv | Дата: 08.30.2019