menu
person

У Міністерстві освіти рекомендують школам присвятити перші уроки у День знань ціннісним орієнтирам сучасної української школи. Про це йдеться у відповідному листі освітнього відомства.

У міністерстві пропонують закладам освіти у 2019/20 навчальному році самостійно визначити конкретні теми уроків з урахуванням вікових особливостей учнів.

Разом з тим, у відомстві зазначають, що окремі з запропонованих тем будуть доречними для проведення першого уроку.

Також у відомстві наголосили при проведенні першого уроку у навчальному році, слід уникнути формалізму й заорганізованості, дати можливість дітям висловити свою думку, поділитися своїм внутрішнім світом.

Для дітей 1-4-х класів рекомендовані наступні теми першого уроку

Переглядів: 225 | Додав: bobrvosv | Дата: 08.29.2019

З вересня 2019 року батьки школярів зможуть скористатися всіма видами індивідуальної форми навчання сімейною (домашньоюосвітоюекстернатом або педагогічним патронажемУ Міністерстві освіти зазначаютьщо зазначені форми навчання передбачають гнучкіший спосіб навчання та дозволяють створити індивідуальну освітню траєкторію під потреби кожної окремої дитини.

Зміни до Положенняяке регулюватиме кожну з цих формбули затверджені наказом МОН та набрали чинності 20 серпня.

За словами міністра освіти і науки Лілії Гриневич, одним із важливих принципів Нової української школи є дитиноцентризм і орієнтація на потреби кожного окремого учня.

... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: bobrvosv | Дата: 08.29.2019