menu
person

12:57 PM
Місцевий семінар учителів початкових класів та вихователів ГПД

       21 березня 2019 року на базі Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся місцевий семінар учителів початкових класів та вихователів ГПД з теми: «Системно-діяльнісний підхід як філософія освіти початкової школи. Використання інтерактивних технологій для досягнення очікувальних результатів навчальної діяльності на уроках української мови і літературного читання» та «Підвищення інтересу молодших школярів до вивчення української мови та читання через впровадження ігрової діяльності на заняттях ГПД».

  Учителі початкових класів закладів освіти підвідомчої території Бобровицької міської ради відвідали уроки у початкових класах: ранкову зустріч. Заняття «Я досліджую світ», 1-А клас (учитель Глушко Оксана Володимирівна) з теми: «Винаходи людства»; урок позакласного читання, 2-А (учитель Парубець Тетяна Василівна) з теми: «Винаходи українських дітей; природознавство, 3-А (учитель Ромашко Ніна Михайлівна) з теми: «Бактерії. Значення бактерії у природі та для людини»; літературне читання, 3-Б (учитель Коросташивець Світлана Григорівна) з теми: «Винаходи та винахідники. Марк Беденко «Неслухняна кулькова ручка; літературне читання, 4-А (учитель Лисенко Валентина Григорівна) з теми: «Не загубив, а знайшов»; українська мова, 2-Б (учитель Омелечко Аліна Борисівна) з теми: «Підсумковий урок з теми «Слово»».

      Вихователі закладів освіти підвідомчої території Бобровицької міської ради відвідали спортивну годину в 1-Б класі (вихователь ГПД Кононенко Ірина Миколаївна), виховний захід ГПД «Подорож до країни здоров»я» (вихователь ГПД Колоша Світлана Анатоліївна).

    Проведено виховний бібліотечний захід: «Літературно-хореографічна композиція за творами В.Сухомлинського «Вранці на пасіці».

     Методист методичного кабінету К.М.Липко підвела підсумки місцевого семінару.

  

 

 

 

Переглядів: 460 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar