menu
person

9:19 PM
Готовність закадів освіти до нового навчального року

На виконання наказу відділу освіти робочою групою за участю посадових осіб виконавчого комітету міської ради, управління МНС, санітарно-епідеміологічної служби  було проведено перевірку готовності  закладів освіти міста до роботи у новому 2018-2019 навчальному році та до роботи в осінньо-зимовий період.

Членами комісії було проведено аналіз матеріальної бази закладів  освіти, промоніторено, чи дотримуються керівники освітніх установ правил пожежної безпеки, а також вивчено питання технічного стану будівель і споруд.

Задля  організованого початку нового навчального року особливу увагу було звернено на те, як освоювались виділені бюджетні кошти для підтримки та розвитку матеріально-технічної бази навчальних закладів ( в т. ч. і за рахунок коштів з державного бюджету за програмою “Нова українська школа”), чи вжито енергозберігаючих заходів під час будівельно-ремонтних робіт.

Загалом, готовність дошкільних груп, навчальних шкільних класних кімнат, благоустрій прилеглих територій члени робочої групи визначили як задовільну і оцінили її рівень майже у 97 відсотків.

Переглядів: 247 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0