menu
person

     20 грудня 2019 року на базі методичного кабінету відділу освіти Бобровицької міської ради проведено місцевий семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів, відповідальних за проведення шкільного етапу гри Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з проблеми: «Формування професійної компетентності педагогів по підготовці школярів до Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.21.2019

          20 грудня 2019 року на базі Браницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів української мови та літератури малокомплектних шкіл із теми «Урізноманітнення методів і форм роботи як засіб підвищення якості знань учнів».

              Учасники семінару відвідали урок у п’ятому класі «Прислів’я та приказки. Народне уявлення про довколишній світ та його оцінка в прислів’ях приказках. Краса і мудрість народних прислів’їв та приказок» (учитель Юрченко О.І.). Педагог правильно обрала тип уроку, урахувала вікові особливості учнів. У ході уроку чітко простежувалася триєдина мета. Етапи ... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: bobrvosv | Дата: 12.21.2019