menu
person

9:25 AM
Місцевий семінар учителів української мови та літератури малокомплектних шкіл

          20 грудня 2019 року на базі Браницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів української мови та літератури малокомплектних шкіл із теми «Урізноманітнення методів і форм роботи як засіб підвищення якості знань учнів».

              Учасники семінару відвідали урок у п’ятому класі «Прислів’я та приказки. Народне уявлення про довколишній світ та його оцінка в прислів’ях приказках. Краса і мудрість народних прислів’їв та приказок» (учитель Юрченко О.І.). Педагог правильно обрала тип уроку, урахувала вікові особливості учнів. У ході уроку чітко простежувалася триєдина мета. Етапи уроку продумані й взаємозв’язані між собою. Ольга Іванівна ставила проблемні питання, створювала на уроці такі ситуації, які активізували учнів мислити. Учителька розвивала в учнів інтерес до усної народної творчості.

              Учитель української мови та літератури Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Олійник Наталія Миколаївна провела з філологами майстер-клас. Словесники творчо працювали із завданнями, які підготувала педагог.

       Ольга Іванівна Юрченко підготувала зі своїми вихованцями цікавий виховний захід. Учні відтворили народну традицію – проведення українських вечорниць. На святі панував дух жартів та веселих пісень.

              Підбила підсумки семінару методист Красуля К.І.

 

Переглядів: 204 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0