menu
person

10:36 AM
Відкриття Петрівського закладу дошкільної освіти "Струмочок"

      У житті мешканців села Петрівка Бобровицького району 12 грудня 2019 року відбулася довгоочікувана та радісна подія – урочисто відкрито заклад дошкільної освіти «Струмочок», яка стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані тати і мами, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села. Завдяки злагодженій роботі різних гілок влади, місцевої громади та спонсорів у закладі, який розміщено в пристосованому приміщенні, створено комфортні умови для виховання дітей.

        Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: Тетяна Ковчежнюк, Бобровицький міський голова, Володимир Ляховенко, голова районної ради, Василь Кучерина, голова Бобровицької райдержадміністрації, Людмила Панасюк, начальник відділу освіти Бобровицької міської ради, Микола Малашта, сільський староста, Сергій Чубовський, депутат обласної ради, спонсори, жителі села , представники батьківської спільноти.

Гості свята побажали тепла і затишку в дитячому садочку, успіхів і перших перемог у здобутті освіти малечі, адже діти – це наше майбутнє.

 

                                                                                             

                                                                       

Переглядів: 330 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar