menu
person

5:55 PM
Семінар-практикум керівників освітніх закладів

     17 грудня 2019 року на базі Бобровицького ліцею відбувся семінар-практикум керівників закладів загальної середньої освіти з теми «Упровадження компетентнісного підходу до навчання і виховання в умовах інноваційного розвитку освітнього закладу».

     Програма семінару включала організаційно-інформаційний, презентаційний та практичний модулі.

      Учасникам семінару презентувала роботу закладу директор ліцею Тетяна Литвин.

     Керівники освітніх закладів відвідали відкриті уроки: урок-ярмарок з української мови в 3 класі, де впроваджується освітній проєкт «На крилах успіху» (учитель С.Ткаченко), бінарний урок-філософський діалог із зарубіжної літератури та математики (8 клас, учителі: С. Зазимко, Л. Коваленко), урок засвоєння нового матеріалу з фізики (7 клас, учитель О.Слива), урок-кафе з англійської мови (5 клас, учитель О. Жиглій), урок-діалог з української літератури (6 клас, учитель Л. Барінова). Педагоги показали творчий підхід до використання на уроках інноваційних освітніх технологій, формування ключових предметних компетентностей учнів.

     Вікторія Чернуха, заступник директора з методичної роботи, провела фрагмент засідання методичної ради «Навички ХХІ століття: модель сучасного учня та вчителя» з використанням елементів тренінгу. Педагоги виявили творчість та нестандартний підхід до розроблення проєктів. Проводилася робота в групах щодо створення моделей сучасного здобувача освіти, педагога майбутнього та навичок ХХІ століття.

     Лариса Барінова, заступник директора з виховної роботи, зацікавила присутніх та поділилася досвідом роботи з організації й проведення інтелектуальних ігор у ліцеї.

     Лідери учнівського самоврядування презентували свою діяльність під час проведення прес-конференції (керівник Ірина Сиромятнікова, педагог- організатор).

     Ольга Жиглій, керівник євроклубу «Форум», провела фрагмент засідання з учнями 5 класу «Святкування Дня Святого Миколая в країнах Європи».

     Моральні аспекти виховання висвітлили учасники драматичної студії, запропонувавши увазі глядачів одноактну п'єсу за казкою Г. Андерсена «Дівчинка, яка наступила на хліб» (керівник Олеся Мандзюк).

     Підбила підсумки семінару-практикуму головний спеціаліст відділу освіти Валентина Мартишевська.

 

Переглядів: 250 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0