menu
person

12:11 PM
Місцевий семінар учителів біології

24 жовтня 2018 року на базі Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся місцевий семінар учителів біології з проблеми «Формування біологічних компетентностей здобувачів освіти шляхом упровадження інноваційних технологій».

Педагоги відвідали урок у 8 класі з теми «Розвиток опорно-рухової системи людини з віком. Перша допомога при порушеннях опорно-рухової системи», який провів Педченко В.Л.. Учитель біології велику увагу приділив застосуванню набутих знань здобувачами освіти в повсякденному житті. Майстерно використані на уроці презентація та ситуаційні задачі.

Ляшик Віта Віталіївна, учитель біології Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, показала майстер-клас з елементами тренінгового навчання «Особливості педагогічної взаємодії вчителя з учнями в умовах Нової української школи». Педагог поділилася з колегами досвідом  щодо використання нових прийомів та методів роботи для розвитку особистості.

Дітковська О.В., учитель біології Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, провела тренінг для старшокласників «Щастя у ваших руках», під час якого сприяла формуванню в здобувачів освіти чіткої життєвої позиції, вибору майбутньої професії, розвитку творчих здібностей.

Проблемне питання семінару-практикуму було розкрито шляхом проведення ділової гри.

Підбила підсумки семінару завідувач методичного кабінету Оніщенко Л.О.

 

  

 

Переглядів: 279 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0