menu
person

1:00 PM
ДО ВІДОМА!!!

Враховуючи спалах кору по Україні та випадки захворюваності на кір в Бобровицькому районі, згідно наказу Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА від 05.09.2018 № 476, листа комунального некомерційного підприємства «Бобровицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» від 06.02.2019 № 41 необхідно провести обов’язкові профілактичні щеплення проти кору за епідемічними показниками серед груп професійного ризику (першочергово): медичних працівників, працівників освітніх закладів та немедичних працівників закладів охорони здоров’я, а також представників силових структур.

Отже, працівникам освітніх закладів необхідно звернутися до сімейних лікарів щодо визначення необхідності проведення профілактичних щеплень проти кору.

А також просимо вас звернути особливу увагу на проведення щеплення проти кору учням шкіл (списки не щеплених дітей знаходяться у сестри медичної Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 та у лікувальних закладах району).

Для проведення імунізації населення, вакцина проти кору в КНЗ «Бобровицький РЦ ПМСД» є в наявності у достатній кількості.

Переглядів: 236 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0