menu
person

3:31 PM
ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ ВІДДІЛУ ОСВІТИ БОБРОВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Підсумкове засідання атестаційної комісії відділу освіти Бобровицької міської ради.

Дев’ятого квітня 2019року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії відділу освіти Бобровицької міської ради.

З доповіддю виступила секретар атестаційної комісії Красуля К.І., яка зазначила, що нові реалії життя потребують нових підходів до атестації педагогічних працівників. Сьогодні атестація педагогів є механізмом управління якісною освітою, засобом систематичного аналізу навчальної та виховної роботи в навчальних закладах. Це добре усвідомлюють керівники навчальних закладів та педагоги району. А тому атестації приділяється особлива увага. Для педагогів, що атестувалися, проводилися педагогічні фестивалі, предметні тижні, круглі столи,тренінги,ділові ігри, творчі звіти.

Відділом освіти належно була організована робота щодо атестації педагогічних працівників. У кожному навчальному закладі атестація проводилася відповідно до Закону про освіту і регулювалася чинним Типовим положенням про атестацію педагогічним працівників України. За кожним навчальним закладом були закріплені працівники відділу освіти для надання методичної допомоги з атестації, для директорів та завучів шкіл вчасно надавалися консультації.

У цьому навчальному році проатестовано 79 педагогічних працівників,а саме: 70 педагогів і 9 керівників навчальних закладів.

Атестаційний період у освітніх закладах пройшов без скарг та конфліктів, були виявлені сильні та слабкі сторони в роботі вчителів, внесені корективи в професійну діяльність педагогів.

 

Переглядів: 250 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0