menu
person

9:04 AM
ВІТАННЯ!!!

Дорогі випускники! Ось і настав цей радісний, веселий і водночас сумний день. Сьогодні ви прощаєтесь з рідною школою, затишними класними кімнатами, гомінкими шкільними коридорами, щирими друзями, зі своїми мудрими наставниками. Попереду – незвідана даль. Позаду – батьківський поріг та протоптана стежка в шкільному дворі.

У цей чудовий день я хочу від усього серця привітати вас із закінченням школи! Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям.

Випускник – це звучить гордо! Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Як би не було важко в якийсь момент, пам'ятайте мудрі слова: "Навіть після сильного дощу з'являється красива веселка". Життя складається не тільки з радісних моментів, але я бажаємо вам щасливого життя, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у завтрашньому дні!

Вірю, що вступите ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаю вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості!

З повагою

Начальник відділу освіти  Людмила ПАНАСЮК

Переглядів: 130 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0