menu
person

9:23 AM
Відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    Відповідно до Указу Президента України від 03 квітня 2019 року № 99 «Про відзначення у 2019 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України» у нашій державі продовжується традиція відзначення 8 травня Дня пам’яті та примирення, 9 травня – Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Долучилися до вшанування визначних дат педагоги та здобувачі освіти Бобровиччини.

    З метою належного відзначення подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, а також утвердження патріотизму та національної гідності педагогічні та учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти підвідомчої території Бобровицької міської ради взяли участь у місцевих та загальношкільних заходах.

    9 Травня 2019 року здобувачі освіти Бобровицького ліцею, Бобровицьких № 1 та № 2 ЗЗСО І-ІІІ ступенів вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни біля Обеліска Невідомому солдату в м. Бобровиця традиційним покладанням квітів тим, хто пройшов крізь пекло війни, хто з думкою про своїх дітей, дружин і матерів поліг у бою.

 

Переглядів: 258 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0