menu
person

4:17 PM
Сьогодні розпочинається реєстрація на ЗНО 2019 року

5 лютого розпочинається реєстрація участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Особи, які здобувають повну загальну середню освіту у цьому навчальному році та складають ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість зареєструватись на тестування до 18 березня. Випускники минулих років можуть зареєструватися на ЗНО до 25 березня 2019 року.

Цього року ЗНО складатимуть учні 11-х класів, а також студенти закладів вищої та професійної освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

Випускникам 11-х класів буде необхідно скласти шкільні іспити у формі ЗНО з трьох навчальних предметів:

  • українська мова і література (українська мова);
  • математика або історія України (період XX - початок XXI століття) (за вибором учня);
  • один із навчальних предметів, зазначених в переліку предметів ЗНО (за вибором учня).

Учні, які планують вступати до закладів вищої освіти матимуть можливість пройти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів.

Учасники, які складатимуть державну підсумкову атестацію формі ЗНО мають сформувати комплект реєстраційних документів та подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, в якому вони навчаються.

БІЛЬШЕ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ НА ЗНО-2019

 підготовка до ЗНО ЗНО онлайн реєстрація на ЗНО власне висловлення ЗНО українська моваЗНО ЗНО історія України ЗНО математика ЗНО англійська мова ЗНО біологія ЗНО хімія ЗНО фізика ЗНО географія

Переглядів: 232 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0