menu
person

4:50 PM
Результати участі здобувачів освіти у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

          Завершився обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Спільну команду Бобровицького району та двох об'єднаних територіальних громад:  Бобровицької і Новобасанської на ІІІ етапі інтелектуальних змагань представляли 49 здобувачів освіти. З них 12 юних інтелектуалів  вибороли 19 дипломів (1 диплом - І ступеня, 1диплом - ІІ ступеня  та 17 – ІІІ ступеня).

           На вершину учнівського олімпу зійшов ліцеїст Булах Богдан (8 клас), який зайняв перше місце в обласному етапі олімпіади з біології (диплом І ступеня), і братиме участь у ІV (Всеукраїнському) етапі інтелектуального змагання. Він також має дипломи  з  української мови (ІІІ ступеня) та географії (ІІІ ступеня).

      Дипломом ІІ ступеня  (з біології)  нагороджена  Семикопна  Анна, учениця 9 класу Бобровицького ліцею.

         Удод Назар, учень 9 класу Бобровицького ліцею, здобув дипломи ІІІ ступеня з чотирьох навчальних предметів: англійської мови, фізики, математики, інформатики.

           Два здобувачі освіти Бобровицького ліцею вибороли дипломи ІІІ ступеня з двох навчальних  предметів, а саме: української мови та історії - Тептюк Вікторія (9 клас), фізики та інформатики - Берегун Роман  (10 клас).

           Сім учнів мають по одному диплому ІІІ ступеня. Це ліцеїсти: Рудько Анастасія (9 клас, з української мови), Солдатченко Олексій  (9 клас, з правознавства), Фастовець Андрій (10 клас, з географії), Шуба Ілля  (11 клас, з географії), Самсон Дмитро, учень 9 класу Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (з географії), Гринік Юрій, учень 11 класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 (з інформаційних технологій), Смоляк Юлія, учениця 11 класу Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (з біології).

            Вітаємо інтелектуальну еліту нашого регіону. Бажаємо подальших звершень, творчого натхнення, успіхів.

         

Переглядів: 197 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0