menu
person

10:43 AM
Реконструкція дошкільного навчального закладу "Золотий ключик"

У м.Бобровиця завершили реконструкцію двоповерхової будівлі дошкільного навчального закладу «Золотий ключик». У вересні на вихованців чекав оновлений заклад. Об’єкт увійшов до   переліку проєктів, які реалізуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Нині, після закінчення реконструкції,  заклад освіти введено в експлуатацію.

Дошкільний навчальний заклад «Золотий ключик» відвідують 147 дітей, працює сім груп: дві ясельні та ще п’ять для дошкільнят молодшого, середнього і старшого віку.

         Ще у 2018 році проведено заміну рулонної покрівлі на шатрову з улаштуванням організованого водовідведення. Протягом 2019 – 2020 років утеплили за сучасними технологіями фасад та фундамент будівлі, проведено вимощення, створено пандус для маломобільних груп населення, замінили віконні і зовнішні дверні блоки. Також виконано роботи з обробляння дерев’яних конструкцій горища протизаймистими сумішами, улаштування автоматичної пожежної сигналізації та системи блискавкозахисту. Не забули і про благоустрій: на подвірї закладу оновили ігрові майданчики й альтанки, тривають роботи по заміні  огорожі.

         Реалізація проекту дала можливість зміцнити матеріально-технічну базу закладу, а впровадження енергозбережних технологій суттєво скоротити бюджетні витрати на опалення садочка та проведення ремонтних робіт.

Переглядів: 128 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0