menu
person

5:22 PM
Нарада керівників та заступників директорів закладів загальної середньої освіти

       Цікавим, дуже насиченим і продуктивним видалось 30 жовтня 2019 року у навчально-методичному плані. На базі Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.МайновоїВП НУБіП України успішно було проведено «Семінар заступників директорів із навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради», модераторами та організаторами якого стали Гордієнко Ольга Василівна, директор ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» та Панасюк Людмила Володимирівна, начальник відділу освіти Бобровицької міської ради.

     Метою даного заходу було презентувати та продемонструвати свої аспекти методології досягнення успіху, показати цікаві навички роботи, репрезентувати свій кадровий, методичний, студентський потенціал, сформувати тісний комунікативний зв'язок між закладами освіти, заохотити до співпраці та обміну своїми можливостями, здобутками та напрацюванням.

    Тепла, по-домашньому затишна панувала атмосфера протягом усього дня, починаючи від зустрічі учасників у холі, де можна було не лише зареєструватись, а й ознайомитись із виставками сільськогосподарської продукції, отримати цікаві та неординарні сувеніри від закладу, пригоститись виробленою продукцією студентів коледжу. На семінарі за круглим столом булиобговорені вкрай актуальні та проблемні питання: «Становлення професійної освіти як відповідь на виклик ринку праці» (Петренко Ю.В., заступник директора з навчальної роботи; «Співпраця закладів фахової перед вищої світи із закладами загальної середньої освіти в рамках інституційної освіти» (Мартишевська В.Г., головний спеціаліст відділу освіти Бобровицької міської ради); «Перспективи дуальної освіти: виклики для коледжу чи вимога сучасності?» (Філатова В.Л., завідувачка технологічного відділення; співдоповідачами були заступники з науково-методичної роботи Барінова Л.І. (заступник директора Бобровицького ліцею) та Гончар Ю.А.( заступник директора Озерянського ЗЗСО І- ІІІ ступенів).

     Із досвіду роботи організації дуальної форми навчання у професійній підготовці майбутніх фахівців ділилися студенти, які продемонстрували вої здобутки, зростання на професійній ниві, враження від проходження практики в Україні та за її межами. Вони довели високий рівень підготовки з обраної спеціальності та неабиякі творчі здібності.

    Висловлюємо щиру подяку всім організаторам цього чудового заходу, який продемонстрував широкі можливості співпраці та необхідність удосконалювати свій потенціал за рахунок обміну досвідом між усіма навчальними закладами .

 

 

 

 

Переглядів: 320 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0