menu
person

3:39 PM
Міжнародний день захисту дітей

     31 травня 2019 року відбулися місцеві заходи, присвячені відзначенню Міжнародного дня захисту дітей, прекрасного свята радості та надії.
     Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край.

     На центральній площі м. Бобровиця вихованці ЗДО «Веселка» та «Сонечко», пришкільних оздоровчих таборів Бобровицького ліцею, Бобровицьких № 1, № 2, Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь у конкурсі на кращий малюнок на асфальті «Планета мрій». Переможці конкурсу були нагороджені грамотами Бобровицької районної державної адміністрації й отримали солодкі подарунки на святковому концерті «Щаслива країна дитинства», організованому школою мистецтв та закладом позашкільної освіти «Бобровицький Центр дитячої творчості». У міському кінотеатрі «Прогрес» усі охочі переглянули дитячі кінофільми.

     Цей день виявився для малечі цікавим, надзвичайно насиченим та переповненим враженнями. Учасники заходів вкотре переконалися, що кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками й громадянами своєї країни.

 

 

Переглядів: 246 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0