menu
person

2:29 PM
Місцевий семінар учителів зарубіжної літератури

     24 жовтня 2019 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів№2 відбувся місцевий семінар учителів зарубіжної літера з проблеми «Формування креативного мислення школярів на уроках зарубіжної літератури ».

   Педагоги відвідали відкритий урок у 6 класі «І.А.Крилов. «Квартет». Моральні проблеми в байках І.Крилова. Яскравість алегоричних образів», який провела І.М.Юрченко. Учитель застосувала на різних етапах уроку цікаві форми й методи роботи з дітьми.

    Ірина Миколаївна разом з учнями представила виховний захід «Любов і музика єдині». Продумано було все до деталей: костюми, інтер’єр, використання технічних засобів. Учні зуміли передати виразним читанням поезії тонкі почуття кохання, внутрішній світ людини, її переживання. На свято були запрошені викладачі школи мистецтв. Вони зачарували всіх присутніх майстерним виконанням пісень про кохання.

     Галатенко С.В., учитель Браницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, провела з філологами майстер-клас «Створення та використання «хмари слів» на уроках зарубіжної літератури для розвитку креативного мислення учнів».

    Проблемне питання учасники семінару обговорили під час бесіди за круглим столом. Поділилися досвідом роботи Шепель К.І., учитель Петрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів, та Салоїд Н.В., учитель Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

     Підбила підсумки семінару методист Красуля К.І.

 

Переглядів: 230 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0