menu
person

5:58 PM
Місцевий семінар учителів математики та фізики

        28 січня 2020 року на базі Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів математики та фізики з проблеми «Підвищення ефективності уроку шляхом активізації навчальної діяльності учнів».

         Учасники семінару відвідали відкриті уроки: з математики інтегрований урок-подорож «Квадратні корені» (8 клас, учитель Ткаченко С.В.) та фізики «Атомна енергетика України» (9 клас, учитель Гончар Ю.А.). Педагоги використали на уроках власні презентації, вдало поєднали сучасні форми і методи роботи, застосували інноваційні освітні технології.

       Гончар Ю.А., учитель фізики даного освітнього закладу, провів для колег виховний захід «Фізика скрізь і всюди». Вихованці педагога підготували цікаві завдання та задачі, показали сценку «Яблука сорту Ньютонівка», провели фізичні досліди, до яких залучили вчителів.

          З метою формування професійної компетентності педагога в умовах особистісно орієнтованого навчання Данченко Н.В., учитель математики та фізики Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, провела ділову гру з елементами тренінгу «Сучасному учню - сучасний педагог». У ході заходу вчителі складали ментальну карту «Місце математики в сучасній школі», проєкт з наданої інтерпретації, брали участь у грі «Освітній глосарій», виконували вправи «Креативні історії з життя школи», «Доповни розпочате», «Поле вражень».

        Шуба С.А. , учитель фізики Бобровицького ліцею, провела майстер-клас «Використання ігрових методів на уроках фізики як ефективний засіб мотивації до навчання», під час якого продемонструвала цікаві форми, методи та прийоми роботи, а саме: «Вустами маляти», «Листок-еквілібрист», «Веселка своїми руками», «Дерево фізичних явищ». Учасники семінару взяли активну участь у даному заході.

        Підбила підсумки  семінару завідувач методичного кабінету Оніщенко Л.О.

Переглядів: 219 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0