menu
person

2:41 PM
МІСЦЕВИЙ СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

25 квітня 2019 року на базі Вороньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів англійської мови з теми «Нестандартний урок як формування соціокультурної компетентності здобувачів освіти».

Учасників семінару привітно зустріла директор закладу Шовкова В.А. та її заступники: Бойко А. І. та Добреля О.Б.

Учасники семінару відвідали урок у восьмому класі. Тема уроку «Віртуальна подорож до Лондона»(учитель Шута І.П.). Педагог удало використала на уроці методи компетентісно орієнтованого підходу до організації навчального процесу, уміло застосувала ситуативні й тематичні малюнки, карту Англії,таблиці, роздатковий матеріал для парної та групової роботи. На уроці учителька поєднала всі види мовленнєвої діяльності: говоріння, аудіювання, читання та письма.

Ірина Петрівна провела виховний захід у формі шоу талантів «Happy English». Її вихованці усіх присутніх зачарували майстерним виконанням англійською мовою сценок із шкільного життя. Відповідно до персонажів удало були підібрані костюми.

Керівник методичного об’єднання вчителів англійської мови Дєєва Н.О. поділилася досвідом роботи з колегами щодо формування соціокультурної компетентності у здобувачів освіти на уроках англійської мови.

Підбила підсумки семінару методист відділу освіти Красуля К.І.

 

 

Переглядів: 246 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0