menu
person

4:10 PM
ДО ВІДОМА!!!

НАКАЗ відділу освіти Бобровицької міської ради від 22.05.2020 № 67 «Про продовження карантину у закладах освіти»

Відповідно до статей 32, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», беручи до уваги постанову Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392  «Про  встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та послаблення протиепідемічних заходів», Протоколу засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бобровицької райдержадміністрації від 22 травня  2020 року № 17, враховуючи, що м.Бобровиця визнано осередком спалаху інфекції, викликаної гострою респіраторною хворобою, спричиненою коронавірусом COVID-19, розпорядження міського голови від 22.05.2020 № 116 «Про продовження карантину у закладах освіти»  н а к а з у ю:

1. З метою запобігання поширенню на підвідомчій території Бобровицької міської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з 22 травня  до 22 червня 2020 року продовжити карантин, що був встановлений постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

2. На період дії карантину забороняється:

2.1. Відвідування закладів освіти її здобувачами, крім участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні та проходження ДПА для здобувачів освіти Бобровицького закладу  загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 (заочної форми навчання), за умови, що вони не реєструвалися для участі в  зовнішньому незалежному оцінюванні.

2.2. Відвідування закладів дошкільної освіти до прийняття іншого розпорядчого документа, після винесення позитивного рішення на  засіданні районної комісії з питань техногенного-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бобровицької райдержадміністрації з цього питання. 

3. Контроль за виконанням наказу покласти на головного спеціаліста відділу освіти Мартишевську В.Г.

Начальник                                                Л.ПАНАСЮК

 

 

Переглядів: 155 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0