menu
person

4:21 PM
До уваги батьків, громадськості!

    Інформуємо, що відділ освіти наполегливо працює над ситуацією щодо відновлення газопостачання в закладах освіти, де опалення здійснюється природним газом. Зокрема, зібрано  необхідний пакет документів, надано квитанції щодо проплат за природний газ, транспортування та розподіл природного газу, обслуговування підземних газопроводів,  надання послуг з повірки засобів вимірювальної техніки (термометрів, манометрів, газоаналізаторів), за налаштування засобів дистанційної передачі даних (налаштування модемів).

         Заборгованості за спожитий природний газ немає.

         Однак, пуск газу можливий лише за умови одночасного налаштування модему метрологом та роботи інженерно-технічної групи АТ «Чернігівгаз» із організації подачі газу

         Проблема полягає в тому, що метрологів катастрофічно не вистачає, бо на Ніжинській дільниці, куди входять Ніжинський, Бобровицький, Носівський, Козелецький та Куликівський райони, працює лише два метрологи, які фізично не можуть охопити усі об’єкти по налаштуванню модемів.

         Станом на 20.10.2020 підписуються документи до пуску газу по таких закладах освіти: Бобровицький ліцей, Кобижчанський, Марковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Петрівський ЗЗСО І-ІІ ступенів, ЗДО «Казка» с.Марківці, ЗДО «Пролісок» с.Піски.

         За попередньою домовленістю у Бобровицькій ОТГ метролог буде працювати 22 жовтня.

Переглядів: 129 | Додав: bobrvosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0